MVO

Alle medewerkers van Testpeople zetten een bedrag van hun maandelijkse salaris apart om diverse MVO projecten te kunnen ondersteunen. We kiezen samen projecten en goede doelen uit die we graag willen ondersteunen. Vaak zijn dit projecten die dicht bij ons staan, zoals projecten die onze familieleden of vrienden hebben opgezet. De organisaties die wij steunen zijn op allerlei gebieden: een beter milieu, duurzame energie, maar ook diverse projecten in ontwikkelingslanden. Hieronder volgt een overzicht van de projecten die we steunen. Mocht je nog ideeƫn hebben voor initiatieven, dan horen wij dat graag! In dat geval kan je een mail sturen naar info@testpeople.nl.

Bij The Ocean Cleanup wordt er een technologie ontwikkeld om het plastic uit de oceaan te halen. Het systeem wat zij bouwen kan ongeveer de helft van het afval in de oceaan verwijderen in 10 jaar. Dit is een lange termijn project dat wij al een langere tijd sponsoren. Meer weten over The Ocean Cleanup? Klik dan hier.

Vanaf 18 juni 2017 krijgt ons kantoor zonne-energie van ZonneWIJde. ZonneWIJde is een zonnepanelen veld vlakbij ons kantoor in Breda. Het veld is door particulieren opgestart en levert duurzame zonne-energie voor alle zonnedelers die meedoen.

Stichting Kenia Project heeft het Huruma weeshuis in Kenia opgestart. Ruim vijftig kinderen tussen de 1,5 jaar en 18 jaar hebben hier hun thuis gevonden. Het weeshuis zorgt naast onderdak, eten en drinken ook voor het onderwijs van de kinderen. Het doel van het weeshuis is om de weeskinderen een toekomst te bieden.

Dit waren de vaste projecten die wij voor een langere tijd sponsoren. Daarnaast steunen we ook ad hoc projecten, goede doelen en organisaties. We doen een eenmalige donatie of helpen op een andere manier. Hieronder worden een aantal van deze projecten beschreven.

De Zonnebloem en Zorg voor elkaar Breda zijn organisaties waar wij mee samenwerken voor onze teamuitjes. Omdat onze medewerkers gedetacheerd zitten door heel Nederland, komen wij regelmatig bij elkaar om elkaar weer te zien. Naast onze eigen medewerkers nodigen wij ook wel eens ouderen uit om een dagje mee op pad te gaan. Zo zijn we een keer met de ouderen van de Zonnebloem naar het Scheepvaart museum geweest en hebben we diezelfde groep ook uitgenodigd voor het Testpeople kerstdiner. Afgelopen april zijn we met de ouderen van Zorg voor elkaar Breda naar het Aardbeienterras geweest. Deze dagjes uit zijn een cadeautje voor de ouderen, maar ook voor onze eigen medewerkers omdat het geweldig is om hen zo te zien genieten. Een bedrijfsuitje organiseren samen met De Zonnebloem of Zorg voor elkaar Breda is echt een aanrader. Wil je dit ook voor je eigen bedrijf organiseren, klik dan op bovenstaande links om contact op te nemen!

De Hoenderloo Groep is gespecialiseerde jeugdzorg voor jongeren met complexe (gedrags)problematiek, die zijn aangewezen op een specialistische behandeling. De woongroepen gelden als eerste opvang voor jongeren die in hun jonge leven (te) veel hebben meegemaakt en daardoor niet langer thuis kunnen wonen. De woongroepen bieden hen een veilige en gestructureerde woonomgeving, waar gewerkt kan worden aan het verwerken van trauma en het opbouwen van nieuwe competenties. Wij zijn in contact gekomen met deze organisatie via de zus van collega Bart, die werkt als behandelcoƶrdinator. We hebben kunnen bijdragen aan het plezier van de kinderen door aan hen vier skelters te geven. Collega Bart: 'Het was prachtig om te zien hoe ontzettend blij de kinderen ermee waren, en hoe dankbaar de groepsbegeleiders die hier geweldig werk verrichten waren.'

Wil je meer weten over onze samenwerking met goede doelen of heb je een idee voor een leuk project of een goed doel in gedachten waar wij onze volgende samenwerking mee kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op!