Consultancy

Een goede tester verbindt business met IT

Wij testen op het snijvlak van business en IT. Dat wil zeggen, we onderzoeken niet alleen of software doet waarvoor hij bedoeld is, we bekijken ook hoe ze zich stand houdt in negatieve scenario’s. De context, die vinden we relevant. Software is immers geen doel op zich. Het is pas een succes als er graag en goed gebruik van wordt gemaakt.

Een goede tester reflecteert op het werk van softwareprogrammeurs en het doel van de opdrachtgever. Daarom is hij ook een verbinder. Juist hij moet ervoor zorgen dat business en IT elkaar vinden in een optimale oplossing, omdat hij beide talen spreekt.

Onze testers zijn veelzijdige professionals die onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid kunnen dragen. En die zich daarin voortdurend trainen, want lenig blijf je niet vanzelf. Bij Testpeople is dan ook iedereen Agile-gecertificeerd. Ze kunnen meebewegen met de korte sprints in IT-projecten, snel schakelen en opleveren.

Daarnaast krijgen alle medewerkers de vrijheid om te groeien in de richting die zij zelf willen. Zo kan het zijn dat zij de richting van testautomatisering volgen en met behulp van cursussen en praktijkervaring testautomatiseringsspecialisten worden. Of zij gaan de andere kant op, richting Scrum Master of Product Owner. Door alle medewerkers te trainen en op te leiden in de richting die zij leuk vinden, tref je bij Testpeople uitsluitend professionals met passie voor het vak.