Codepeople

Ontwikkelaars? Maar jullie zijn toch een testbedrijf? We weten dat je dit misschien denkt.

Toch zijn we nu op zoek naar ontwikkelaars die ons team willen versterken. Ons bedrijf slaat een nieuwe richting in, een richting die misschien vreemd klinkt en toch zo logisch is. Het idee kwam van een van onze medewerkers zelf: hij wilde doorgroeien van geautomatiseerd tester naar ontwikkelaar. Deze uitdaging wilden we graag samen aan gaan. En het idee werd een concept, het concept werd een traject, en na dit traject kon hij bijna meteen doorstromen naar zijn eerste ontwikkelklus. Inmiddels zijn er meer medewerkers die met dit idee spelen. De naam Codepeople werd voorzichtigjes genoemd.

We zijn bezig met het bouwen van een solide basis voor Codepeople. Codepeople staat nog in de kinderschoenen, maar is klaar voor de nieuwe, grote stap: het aannemen van medior ontwikkelaars. Misschien heb je wel drie jaar bij een bedrijf gewerkt en denk je: het is tijd voor iets anders. Maar waarom Codepeople en niet een andere ontwikkelclub? Bij Codepeople krijg je de kans om te ontwikkelen in de richting die jij zelf wil. Het leren van de programmeertaal die jouw voorkeur heeft, opdrachten bij de grootste namen en coole dingen bouwen: het kan allemaal. Daarnaast krijg jij erg veel invloed op de richting waarin we als bedrijf gaan groeien.

De arbeidsvoorwaarden van Codepeople zijn bovengemiddeld. We overleggen samen over de relatie tussen je verdiensten voor het bedrijf en je eigen verdiensten. Ben je geïnteresseerd geraakt in werken bij Codepeople? Of wil je gewoon even sparren over jouw mogelijkheden bij ons? Neem dan hier contact met ons op! We gaan graag een gesprek met je aan over je mogelijkheden bij Codepeople. Onze vacatures zie je hier.

Onze collega Johan is pionier van het initiatief Codepeople en schreef hier een blog over. Zijn blog lees je hier.