MVO

Testpeople werkt vanuit de overtuiging dat we allemaal afhankelijk van elkaar zijn: medewerkers, leveranciers, klanten, maar ook een willekeurige voorbijganger op straat.
Bedrijven dragen de verantwoordelijkheid om daarnaar te handelen, oordelen ‘B-corporations’ wereldwijd. Wij worden gedreven door een hoger doel dan geld verdienen en denken aan de belangen van alle stakeholders.

De aarde achterlaten in dezelfde staat, en het liefst in een betere staat, dan hoe we haar aantroffen toen we erop kwamen. Als iedereen volgens dit uitgangspunt leeft kunnen we nog lang van alles genieten.

Als individu kun je heel veel doen om hiernaar te leven, als ondernemer ook. Testpeople probeert binnen haar mogelijkheden te handelen. In de eerste plaats hoe we met elkaar omgaan, we gunnen elkaar en onze relaties oprecht het beste. Ons beloningsmodel is erop gericht collega’s mee te laten profiteren van de winsten van de onderneming.

Wij steunen verschillende projecten en sponsoren regelmatig evenementen. Daarnaast hebben we een MVO statement opgesteld.